ClickCease
Klantbeoordeling 9,8/10

Bekijk de collectie stoffen van Norsemaison.

Alle stoffen zijn machine wasbaar.

Classic

Classic is een sterke, vlak geweven stof gemaakt van 100% polyester. De combinatie van garens creëert een harmonieuze maar toch krachtige uitstraling. Classic is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. De stof kan worden gewassen in de wasmachine. Beschikbaar in 12 kleuren.

Fluweel

Fluweel is een sterke stof gemaakt van 100% polyester en voelt zacht aan. De stof heeft een lichte fluwelen glans en creëert een luxe uitstraling. Door de gladde textuur kunnen dierenharen gemakkelijk van de stof worden geveegd. De stof kan de nagels van de kat goed weerstaan. Fluweel is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. De stof kan worden gewassen in de wasmachine. Beschikbaar in 20 kleuren.

Chenille

Chenille is een plat-geweven en zachte stof met een lichte vleug. Chenille is een populaire stof voor meubels dankzij de warme look en de levensduur. Chenille is namelijk gemaakt van 100% polyester en is daarmee een erg sterke stof. Chenille is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. De stof kan worden gewassen in de wasmachine en is beschikbaar in 12 kleuren.

Beverly Corduroy

Beverly Corduroy is een zachte stof en is niet alleen een trendy statement, het is ook nog eens supercomfortabel. Beverly Corduroy is gemaakt van 100% polyester en is daarmee sterk en slijtvast. De stof heeft een lichte vleug wat een warm en luxe uitstraling geeft. Beverly Corduroy is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. De stof kan worden gewassen in de wasmachine en kan bovendien worden gestreken. Beschikbaar in 13 kleuren. 

Corduroy

Corduroy is een zachte stof en is niet alleen een trendy statement, het is ook nog eens supercomfortabel. Corduroy is gemaakt van 98% polyester en 2% katoen. Het katoen zorgt voor de extra zachte touch. Corduroy is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. De stof kan worden gewassen in de wasmachine. Beschikbaar in 13 kleuren.
  • Gratis verzending vanaf €100 in Europa
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Productgarantie
  • Klanten waarderen ons met een 9,8/10
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.