ClickCease
Tot 5 juni: 2 gratis kussens t.w.v. €58. Lees meer

Veelgestelde vragen

Shoppen

Kan ik staaltjes bestellen?

Ja zeker! Je kunt bij ons 5 staaltjes per keer bestellen. We rekenen 2 euro voor de verpakking -en verzendkosten. De staaltjes vind je hier.

Zijn de hoezen IKEA producten?

Onze hoezen zijn geen IKEA producten. De hoezen zijn speciaal gemaakt om naadloos te passen op de populaire IKEA meubels.

Kunnen de meubelhoezen in de wasmachine?

Ja, de meubelhoezen kunnen in de wasmachine. Let er op dat de hoezen niet heet worden gewassen. We raden aan op 30 graden te wassen. Je kunt de hoezen niet in de droger doen. Wil je de hoezen strijken, doe dat dan op een lage temperatuur zoals 110°C.

Waar zijn de hoezen van gemaakt?

Hoezen van Norsemaison zijn gemaakt speciaal voor IKEA banken. Onze Fluwelen en Classic hoezen zijn gemaakt van polyester. Polyester is een sterk materiaal wat, ten opzichte van katoen, niet gemakkelijk verkleurd in de zon. De corduroy hoezen zijn gemaakt van 98% polyester en 2% katoen.

Maken jullie ook hoezen voor alleen één of meerdere onderdelen van de bank in plaats van de gehele bankhoes?

Ja, voor iedere bank die op onze website staat kunnen we een hoes maken voor één of meerdere onderdelen. Bijvoorbeeld alleen een hoes voor de rugkussen, armleuning of zitkussen. Hiervoor kun je per e-mail contact met ons opnemen.

Bestellen & Retourneren

Kan ik achteraf betalen?

Het is voor Nederlandse en Belgische klanten mogelijk om de bestelling te betalen met Afterpay. Hiermee ontvangt de klant 3 weken na de bestelling een verzoek om de betaling te voldoen. Tijdens het plaatsen van de bestelling zal Afterpay een creditcheck uitvoeren om te controleren of de klant in aanmerking komt voor achteraf betalen. Het is voor Nederlandse klanten ook mogelijk om in drie termijnen te betalen met in3. De eerste betaling vindt plaats op het moment van bestellen. De tweede betaling vindt plaats na 30 dagen. De derde betaling vindt plaats na 60 dagen. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, retourneren is mogelijk. Kijk hiervoor op onze retour pagina.

Wat als er iets mis is met mijn bestelling?

We bieden een jaar garantie op alle producten. De garantie heeft betrekking op de pasvorm en op defecten.

Een defect houdt in dat de hoes kapot is gegaan als gevolg van een productiefout. Gebreken door bijvoorbeeld roekeloos gebruik of scherpe objecten vallen niet binnen de garantie. Heb je een bestelling ontvangen en past de hoes niet goed om de bank? Neem dan contact met ons op via de contact pagina. Wij garanderen dat de hoezen een goede pasvorm hebben op de IKEA banken. In dat geval is er sprake van garantie en maken we nieuwe hoezen die wel passend zijn. Echter, omdat alle producten met de hand worden gemaakt hanteren we een acceptabele afwijk marge van 1 á 2 cm. Als de hoes niet goed past op de bank en na inspectie blijkt dat de hoes dezelfde maat heeft als een originele hoes van IKEA, dan is de pasvorm-garantie niet van toepassing. Houd er rekening mee dat de kussens van IKEA banken na verloop van tijd de vorm kunnen verliezen. Daardoor kan het voorkomen dat de hoezen niet strak aansluiten zoals bij kussens in goede staat. Dit valt buiten de pasvorm-garantie. Meer informatie lees je in onze algemene voorwaarden.
  • Gratis verzending vanaf €100 in Europa
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Productgarantie op alle bankhoezen
  • Klanten waarderen ons met een 9,8/10
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.